Σελίδες

Τρίτη 3 Νοεμβρίου 2015

ΝΕΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ

Αγαπητές φίλες και αγαπητοί φίλοι
Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, στις 19:00 στο κτίριο της Αγιορειτικής Εστίας θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης.
Η συνάντηση μας θα ξεκινήσει με την ξενάγηση στην έκθεση φωτογραφίας με τίτλο "Άγιον Όρος: Κατ' εικόνα του φωτογραφικού βλέμματος", η οποία εγκαινιάστηκε στους εκθεσιακούς χώρους της Αγιορειτικής Εστίας τον προηγούμενο μήνα.

Ακολούθως θα σχολιάσουμε το βιβλίο του Γιάννη Καλπούζου με τίτλο "Άγιοι και Δαίμονες. Εις ταν Πόλιν" το οποίο είχαμε θέσει ως βιβλίο προς σχολιασμό, κατά την τελευταία μας συνάντηση, αυτή του καλοκαιριού. 
Επίσης, κατά την συνάντηση μας θα αποφασίσουμε (πάντα με δημοκρατικές διαδικασίες) την θεματική ενότητα της νέας χρονιάς. Οι υποψήφιες θεματικές ενότητες είναι οι εξής:
1. Διαβάζοντας την Πόλη (συνέχεια της περσινής ενότητας).
2. Εδώ είναι Βαλκάνια (βιβλία και συγγραφείς που προέρχονται από τις γειτονικές Βαλκανικές χώρες).
3. Σύγχρονοι Θεσσαλονικείς λογοτέχνες (ανάγνωση σύγχρονων Θεσσαλονικέων λογοτεχνών, πολλούς από τους οποίους θα έχουμε τη δυνατότητα καλούμε και στις συναντήσεις μας). 

Όπως καταλαβαίνετε, και οι τρεις ενότητες έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, και η νέα χρονιά θα είναι το ίδιο απολαυστική όπως και οι προηγούμενες.
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για μια όμορφη βραδιά γεμάτη βιβλία και με πολλά και καλά νέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου