Σελίδες

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης!

Αποχαιρετώντας την ζέστα του καλοκαιριού και υποδεχόμενοι την δροσιά του φθινοπώρου, έφτασε η στιγμή για την συνάντηση των μελών της Λέσχης Ανάγνωσης της Αγιορειτικής Εστίας.
Η συνάντηση θα λάβει χώρα την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου, στις 19:00 στην αυλή της Αγιορειτικής Εστίας, ευελπιστώντας ότι ο καιρός θα μας βοηθήσει να χαρούμε μια όμορφη βραδιά, με καλή παρέα, με κρασάκι και με πολλά πολλά βιβλία.
Κατά τη συνάντηση θα συζητήσουμε για το έργο του Νομπελίστα Ελία Κανέττι με τίτλο «Η τύφλωση», το οποίο είναι και το τελευταίο βιβλίο της ενότητας των συγγραφέων που έχουν τιμηθεί με το βραβείο Νόμπελ.
Μετά την ανάπαυλα του καλοκαιριού, θα μπούμε σε νέα ενότητα, το ίδιο ενδιαφέρουσα όπως και η προηγούμενη. Ως θέμα της νέας ενότητας προτείνεται η εξής: «Διαβάζοντας την Κωνσταντινούπολη». Όπως καταλαβαίνετε ήδη από τον τίτλο, προτείνεται η ενασχόληση με βιβλία που έχουν ως κεντρική αναφορά την Πόλη, είτε σε μορφή μυθιστορήματος, είτε σε μορφή μαρτυρίας, διηγήματος κ.λπ.
Από την συνάντηση ετούτη, θα κινήσει και μία νέα δράση της Λέσχης Ανάγνωσης. Η δράση αυτή έχει να κάνει με την ανταλλαγή βιβλίων. Όλοι λίγο πολύ έχουμε στη βιβλιοθήκη μας, βιβλία που έχουμε διαβάσει και θα μπορούσαμε να τα ανταλλάξουμε με άλλα βιβλία. Τα βιβλία αυτά λοιπόν, γίνονται ευπρόσδεκτα στις συναντήσεις μας και μέσω μίας ιδιαίτερης διαδικασίας θα ανταλλάξουν ιδιοκτήτες. Κοπιάστε λοιπόν όλοι με κάποιο βιβλίο για να λάβετε ένα άλλο!!!
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους, την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου στην αυλή της Αγιορειτικής Εστίας για μια γεμάτη βραδιά με πολλά βιβλία και καλή διάθεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου